Schoolmeubelen

Geen enkele school is compleet zonder schoolmeubelen. Het meubilair voor scholen moet aan diverse eisen voldoen. Dit meubilair moet zeer praktisch zijn zodat leerlingen en docenten een aangename werkomgeving hebben. Ook moet het meubilair de juiste afmetingen hebben zodat ze perfect in de ruimte passen. Daarnaast zal het uiterlijk van de schoolmeubelen moeten aansluiten bij de gewenste uitstraling van de school. Natuurlijk wil elke school andere schoolmeubelen hebben. Schoolmeubel Op Maat biedt dan ook een vrij unieke dienst aan, namelijk het maken van schoolmeubelen op maat. Zo hoeft u niet langer te zoeken naar meubelen die aan uw eisen voldoen en die qua uiterlijk bij de school passen.

Welk meubilair voor scholen heeft u nodig?

Voor het inrichten van een school heeft u verschillende schoolmeubelen nodig. De meubelen dienen ook afgestemd te worden op de ruimte. Een schoolgebouw bestaat tenslotte uit diverse ruimtes, zoals klaslokalen, de hal, kantine, en de docentenkamer. Natuurlijk zullen al deze ruimtes de juiste stoelen, tafels en werktafels moeten hebben. Zo is er voor iedereen voldoende ruimte om te werken of om even pauze te houden. In vrijwel alle ruimtes worden kasten geplaatst. Een school kan namelijk nooit genoeg opbergruimte hebben voor lesmateriaal, boeken, verslagen en rapporten. De hal, aula en de gangen kunnen voorzien worden van op maat gemaakte banken en werkplekken om voldoende werk- en zitruimte te creëren. Vindt u het lastig om te bepalen welk meubilair voor scholen u nodig heeft? Wij denken graag met u mee.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van school meubels?

Op het gebied van schoolmeubelen zijn er zeer veel mogelijkheden. Dit is vooral het geval als u ervoor kiest om de school meubels op maat te laten maken. Bij de standaard school meubels heeft u slechts enkele mogelijkheden. U kiest uit een bestaand assortiment met standaard maten en u mag meestal kiezen uit enkele kleuren. Wilt u helemaal zelf het uiterlijk van de meubels bepalen of wilt u meubels hebben die geen enkele andere school heeft? Dan zijn op maat gemaakte schoolmeubelen de beste keuze. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. De meubels worden qua afmetingen volledig afgestemd op een bepaalde ruimte. Wij kunnen bijvoorbeeld kasten maken die precies zo breed en hoog zijn als de gehele achterwand van een lokaal. Ook is het mogelijk om kasten te laten maken die onder een trap passen. Zo gebruiken we de beschikbare ruimte optimaal. Daarnaast kunnen we schoolmeubelen maken die een aparte vorm hebben, zoals driehoekige werktafels of een werktafel met een golvende zijkant. Aan vrijwel alle tafels kunnen wieltjes worden bevestigd zodat het verplaatsen door de leerkrachten zelf te doen is. Kortom, u hoeft alleen maar aan te geven wat u wilt hebben en wij gaan voor u aan de slag.

Het bestellen van de schoolmeubelen

Wilt u op maat gemaakte school meubels bestellen? Dan bent u bij Schoolmeubel Op Maat aan het juiste adres. Wij maken namelijk alle gewenste meubels op maat. Ons specialisme is interieurbouw. Hierbij voorzien wij een geheel schoolgebouw van meubels zoals kasten, werktafels en stoelen. De meubels worden in overleg met u ontworpen en vervaardigd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de meubels de juiste afmetingen hebben zodat ze naadloos passen in een klaslokaal, opslagruimte of gang. Wij maken gebruik van stevige materialen waardoor u jarenlang plezier heeft van de meubels. Voor het maken van een afspraak vult u het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u om een afspraak te maken. Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 06-441 457 51 of u kunt een mail sturen naar info@livingwood.nl.

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)

  Meer meubels