De Langenoord

Bij deze school hebben we garderobekasten in de gangen geplaatst en de teamkamer opnieuw ingericht. De school is rustig met kleuren omgesprongen: wit is hier de hoofdkleur, in combinatie met grijs eiken. Er is niet altijd een felle kleur nodig om een speelse uitstraling te verkrijgen: zo is een grote wandkast speels door de open vakken.

Dit kan alleen met maatwerk.

Referentie

Livingwood is een fijn bedrijf dat diverse meubelen voor onze school heeft gemaakt. Allemaal maatwerk, waardoor de verschillende ruimtes optimaal worden benut en de school een opgeruimde en rustige uitstraling krijgt.

Cees geeft vakkundig advies luistert daarbij naar onze wensen. Door zijn vakmanschap en het aansluiten bij de wensen van de school is het resultaat prachtig. Van een praktische kastenwand op ons leerplein tot een keuken op maat.

Sandra Jansen-van den Heuvel – schoolleider
Basisschool De Langenoord | 033-4801263 | www.delangenoord.nl

Meer meubels


Geïnspireerd geraakt en uw wensen op locatie bespreken?

Neem gerust contact met ons op. Indien gewenst komen wij geheel vrijblijvend op uw school kijken. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we de opties voor uw project.

Voor direct contact bel ons op telefoonnummer  06 128 035 81. U kunt ook mailen naar info@bokkersklusbedrijf.nl of gebruik maken van het contactformulier. Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

 

Contactformulier

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)