Cees Geenen

Meubelmaker

Living Wood

Living Wood is begonnen als meubelmakerij van moderne en bijzondere meubels.

In de loop der jaren heeft Cees Geenen zich steeds meer ontwikkeld in de richting van interieurbouw: grotere projecten die kennis en inzicht vragen op het gebied van organisatie en efficiency. Door zijn kennis op het gebied van hout en meubelmakerij heeft hij voor iedere vraag of wens van een klant een oplossing; alles is maatwerk.

Het bedrijf staat garant voor een goede organisatie, tijdige levering en aandacht voor de klant. Samen met de klant wordt gezocht naar de gewenste vorm, kleur en uitstraling van elk product, dat vervolgens in de eigen werkplaats wordt vervaardigd. Vanaf de eerste schets tot en met de plaatsing wordt u begeleid.

Vakwerk in interieurbouw

Er wordt snel en adequaat gereageerd op uw wensen en ideeën.

Living Wood heeft ruime ervaring met meubels voor bedrijven zoals restyling van winkelinterieurs, beursstand voor de Decorex in Londen, modebeurs in Parijs, kasten voor scholen en kantoren.

Living Wood is opgenomen in het SH&M bedrijvenregister als een erkend leerbedrijf. Diverse leerlingen zijn enthousiast geworden voor het meubelmakers vak in dit professionele bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Afspraak maken?

Wij komen geheel vrijblijvend langs om de school te bekijken en de wensen voor maatwerk te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Voor direct contact bel ons op telefoonnummer  06 441 457 51
U kunt ook mailen naar info@livingwood.nl of gebruik maken van het contactformulier.

Wij helpen u graag met het perfecte schoolinterieur!

 

Contactformulier