De Biezen

De school wilde een make-over van de inrichting: een nieuwe teamkamer, werkbladen in de klusruimte en vele kasten. Graag uitgevoerd met steigerhout, maar dat is het niet geworden. Cees Geenen wist ze ervan te overtuigen dat dit niet de gewenste uitstraling had gegeven. Uiteindelijk is gekozen voor een rustige houtstructuur met een stevige kleur als contrast.

De ruimtes zien er opgeruimd uit, zonder saai te worden; er is evenwicht tussen rust en uitdaging.

Op de foto’s zie je dat het past; het klopt

Geïnspireerd geraakt en uw wensen op locatie bespreken?

Neem gerust contact met ons op. Indien gewenst komen wij geheel vrijblijvend op uw school kijken. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we de opties voor uw project.

Voor direct contact bel ons op telefoonnummer  06 441 457 51
U kunt ook mailen naar info@livingwood.nl of gebruik maken van het contactformulier.

Wij helpen graag uw wensen te realiseren!

 

Contactformulier