School op de Berg

Op deze school zijn in de loop der jaren alle kasten in de gangen vervangen door kasten op maat. Het is er nu opgeruimd, de school straalt meer rust uit.

Door het maatwerk vallen de kasten niet op, ze passen netjes, sluiten aan, geen rare hoekjes, geen stofnesten. In het voortraject is goed nagedacht over vorm en kleur, met als doel dat ook over 10 jaar de school nog prettig is om te leren en te werken.

Bekijk de foto’s, en stel Cees Geenen gerust vragen!

Referentie

Mijn naam is Marieke Soesbergen en ik ben directeur op basisschool School op de Berg in Amersfoort. Ik schrijf deze referentie voor Cees Geenen van het bedrijf Bokkers Interieurbouw, die de afgelopen jaren verschillende kapstokken, kasten en tafels voor onze school heeft gemaakt.
Op basis van mijn ervaringen kan ik zeggen dat Cees een kundige, creatieve, meedenkende en oplossingsgerichte houding heeft. Nadat wij onze wensen kenbaar gemaakt hadden heeft hij prachtige, effectieve meubels ontworpen en gemaakt. En als er achteraf toch nog vragen waren, dan was hij altijd bereid om te komen en mee te denken over een oplossing.
Wij bevelen hierdoor Bokkers Interieurbouw als bedrijf graag aan.

Marieke Soesbergen

Meer meubels


Geïnspireerd geraakt en uw wensen op locatie bespreken?

Neem gerust contact met ons op. Indien gewenst komen wij geheel vrijblijvend op uw school kijken. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we de opties voor uw project.

Voor direct contact bel ons op telefoonnummer  06 128 035 81. U kunt ook mailen naar info@bokkersklusbedrijf.nl of gebruik maken van het contactformulier. Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

 

Contactformulier

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)