Caeciliaschool

Bokkers Interieurbouw heeft al diverse projecten op de Caeciliaschool uitgevoerd. Het begon met enkele grote en kleine kasten, onopvallend, alsof ze er altijd gestaan hebben.

Hierna volgde een uitbreiding van 3 lokalen met een leerplein. Ook deze mocht Bokkers Interieurbouw na een inschrijving inrichten. Alles maatwerk, zoals je kunt zien. Na nog wat kasten op maat volgde de vernieuwing van de bibliotheek. Na evaluaties met het team is daarvoor een mooie speelse oplossing gekomen met als centraal punt een lees-klim-rots.

Extra aandacht voor vorm en kleur in het voortraject hebben tot een fraai resultaat geleid. De foto’s spreken voor zich, het team is tevreden.

Referentie

Wij hebben de afgelopen jaren heel prettig samengewerkt met Bokkers Interieurbouw. Het zijn vakmensen die naar wens alles kunnen maken. Ze zijn flexibel en gaan net zolang door totdat alle partijen tevreden zijn. De meubels zijn van echte kwaliteit en het heeft een frisse uitstraling. We krijgen nog steeds veel complimenten over onze inrichting. Meerdere scholen komen ons leerplein bezoeken om vervolgens zelf Cees in te schakelen. We zorgen graag voor mond-tot-mond reclame.

Mevr. Berrit Bakker

Meer meubels


Geïnspireerd geraakt en uw wensen op locatie bespreken?

Neem gerust contact met ons op. Indien gewenst komen wij geheel vrijblijvend op uw school kijken. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we de opties voor uw project.

Voor direct contact bel ons op telefoonnummer  06 128 035 81. U kunt ook mailen naar info@bokkersklusbedrijf.nl of gebruik maken van het contactformulier. Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

 

Contactformulier

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)