Het Baken

Bij deze nieuwe school is de inrichting door een architectenbureau getekend: kleuren en materialen waren voorgeschreven. Bokkers Interieurbouw heeft de kasten in de lokalen gemaakt: flinke schuifdeurkasten waar alles in past. Een bijpassend aanrechtje maakt het compleet.

Op de gangen staan garderobekasten met een tassenopvang. Verder hebben we een grote bergkast en enkele kleinere kasten en werkbladen gemaakt. Alles maatwerk.

Referentie

KPOA werkt graag samen met Bokkers Interieurbouw. Bij diverse scholen van KPOA heeft Bokkers Interieurbouw het meubilair verzorgd. Bij de nieuwbouw van het Baken in Nijkerk heeft Bokkers Interieurbouw o.a. kapstokken, inbouwkasten en pantryblokken voor ons op maat gemaakt.

De afwerking en kwaliteit van het meubilair is goed. Het meubilair is volgens planning gemonteerd. Bokkers Interieurbouw is een prettige partij om mee te werken. In overleg met Cees is (bijna) alles mogelijk!

Thera Verdam

Meer meubels


Geïnspireerd geraakt en uw wensen op locatie bespreken?

Neem gerust contact met ons op. Indien gewenst komen wij geheel vrijblijvend op uw school kijken. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we de opties voor uw project.

Voor direct contact bel ons op telefoonnummer  06 128 035 81. U kunt ook mailen naar info@bokkersklusbedrijf.nl of gebruik maken van het contactformulier. Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

 

Contactformulier

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)