Onderwijsmeubilair

Goede meubels zijn erg belangrijk. Het uitzoeken van meubilair voor het onderwijs zal dan ook met zorg moeten gebeuren. Als u de gewenste meubels niet kunt vinden bij standaard leveranciers, dan kunt u er ook voor kiezen om meubels op maat te laten maken. Schoolmeubel Op Maat heeft al diverse meubels voor scholen gemaakt. Wij zorgen ervoor dat de meubels volledig aansluiten bij uw school.

Welke mogelijkheden bieden wij voor het onderwijsmeubilair?

Schoolmeubel Op Maat levert en maakt het meubilair voor het onderwijs. Wij leveren standaard stoelen en op maat gemaakte werktafels en zitelementen zodat leerlingen een aangename en praktische werkplek hebben. Daarnaast maken wij wand- en garderobekasten zodat er voor lesmaterialen, jassen en tassen een handige opbergruimte is. Deze meubels vormen de basis van de inrichting van een school. Wij begrijpen dat het uitzoeken van onderwijsmeubilair lastig kan zijn. Schoolmeubel Op Maat helpt u dan ook graag tijdens alle stappen. Wij maken meubels op basis van uw wensen. Het is handig dat u eerst enkele voorbeelden van meubels bekijkt zodat u een goed beeld van de mogelijkheden heeft. Natuurlijk denken we met u mee als u niet zeker weet wat de beste optie voor u is. Zo zorgen we er samen voor dat de meubels goed passen bij uw wensen en bij de school. Uiteraard maken wij de meubels enkel van stevige materialen, zoals van HPL. De werktafels zijn daardoor krasvast, onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. Het onderwijsmeubilair gaat daardoor jarenlang mee.

Het kopen van meubilair voor het onderwijs

Het op maat laten maken van het onderwijsmeubilair bespreken wij tijdens een afspraak. U dient voor deze afspraak het contactformulier op de website in te vullen zodat we contact met u op kunnen nemen. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft. U hoeft enkel te bellen naar 06-441 457 51 of een mail te sturen naar info@livingwood.nl.

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)

  Meer meubels