Meubilair primair onderwijs

Zoekt u nieuwe meubels voor een basisschool? Schoolmeubel Op Maat helpt u graag met het meubilair voor het primair onderwijs. Wij maken onder andere tafels, zitelementen en kasten op maat. Dit betekent dat onze meubels volledig bij uw eisen en bij de school aansluiten.

De diverse opties voor het meubilair voor het primair onderwijs

Bij het meubilair voor het primair onderwijs heeft u keuze uit diverse opties. Ons doel is om meubels af te leveren die perfect bij uw school passen. Wij zorgen daar op meerdere manieren voor. Alle meubels hebben precies de juiste afmetingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om kasten te laten maken die tot aan het plafond reiken. Ook kunnen we een kast maken die onder een trap past. De indeling van een kast bepaalt u volledig zelf. Moet iedere plank een andere hoogte? Of wilt u vooral lades? Bij de werktafels en de zitelementen wordt de hoogte afgestemd op de kinderen, en de lengte en breedte zijn afhankelijk van de plek die u in gedachten heeft. Langs de trap? Aan de muren? In de aula? Daarnaast kunnen de werktafels van wielen voorzien worden zodat deze makkelijk te verplaatsen zijn. Tot slot heeft u keuze uit diverse kleuren en materialen. Het uiterlijk van de meubels is tenslotte ook belangrijk, aangezien zij voor een groot deel de sfeer in een schoolgebouw bepalen.

Wilt u meubilair voor het primair onderwijs bestellen?

Wij maken voor u graag het meubilair voor het primair onderwijs op maat. U kunt uw gegevens achterlaten op het contactformulier, zodat wij een afspraak met u kunnen maken om uw wensen door te nemen. Heeft u nog enkele vragen over het meubilair voor het primair onderwijs? Schroomt u dan niet om contact op te nemen via het nummer 06-441 457 51 of per e-mail (info@livingwood.nl).

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)

  Meer meubels