Schoolmeubilair kasten

Zoekt u schoolmeubilair kasten die volledig bij de school passen? Schoolmeubel Op Maat levert standaard kasten en op maat gemaakte kasten. Het voordeel daarvan is dat u kasten kunt laten maken die perfect aansluiten bij het klaslokaal of bij de gangen. Zo maakt u efficiënt gebruik van de ruimte die u heeft. Ook geeft het uw school een verzorgde uitstraling.

De opties voor de schoolmeubilair kasten

De schoolmeubilair kasten zijn onmisbaar voor elke school. Scholen hebben veel opbergruimte nodig voor lesmateriaal, maar ook voor de jassen en tassen van leerlingen. De juiste kasten zorgen ervoor dat u genoeg ruimte heeft om deze spullen netjes op te bergen. Het klaslokaal en de gang zijn dan opgeruimd en spullen kunnen makkelijk gevonden worden. Schoolmeubel Op Maat biedt u de mogelijkheid om de perfecte kasten te laten maken. U geeft aan welke afmetingen de kasten moeten hebben en u mag zelf het uiterlijk en de indeling bepalen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor open kasten, voor kasten met schuifdeuren of voor kasten met draaideuren. Ook kunnen wij sloten op de deuren maken zodat u spullen veilig kunt opbergen. Voor de binnenkant van de kast heeft u keuze uit lades of planken. Meestal wordt gekozen voor een combinatie van deze mogelijkheden. En wat dacht u van een pantry als onderdeel van de kast? Alle kastdeuren en lades zijn gedempt om lawaai te voorkomen.

Het laten maken van schoolmeubilair kasten op maat

U kunt de schoolmeubilair kasten door ons op maat laten maken. Wij maken altijd eerst een afspraak zodat u ons kunt vertellen wat uw wensen zijn. Vult u het contactformulier op onze website in zodat Cees Geenen contact met u op kan nemen voor het maken van een afspraak. Natuurlijk helpen wij u graag als u vragen heeft. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 06-441 457 51. Ook kunt u mailen naar info@livingwood.nl.

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)

  Meer meubels