Schooltafels en stoelen

Heeft u nieuwe schooltafels en stoelen nodig? Dan helpt Schoolmeubel Op Maat u daar graag bij. Wij maken deze schooltafels op maat en we leveren standaard stoelen. U bepaalt zelf hoe groot de werktafels zijn, welke kleur en structuur het blad heeft, wat voor type poten u eronder wilt en of u ze met of zonder wielen neemt. Wij zoeken er bijpassende stoelen bij. De tafels en stoelen sluiten zo volledig bij uw eisen en bij de school aan.

De mogelijkheden voor schooltafels en stoelen

Goede schooltafels en stoelen zijn voor elke school van groot belang. De stoelen moeten goed zitten zodat leerlingen een prettige houding kunnen aannemen. Zij zitten tenslotte meerdere uren per dag op deze stoelen. Onze standaard stoelen voldoen altijd aan de gewenste afmetingen. Bij de werktafels is de juiste hoogte belangrijk om lekker te werken. Natuurlijk wilt u ook dat de stoelen en werktafels passen bij de uitstraling van de school. Meubels hebben namelijk een grote invloed op de sfeer in een school. De mogelijkheden voor de tafels en stoelen zijn eindeloos. U mag kiezen uit diverse materialen, modellen en kleuren. Wij maken de meubels van HPL, een zeer stevig krasvast materiaal dat in vele kleuren en structuren beschikbaar is. De meubels passen dan mooi bij de sfeer van de school. Ook stemmen wij het uiterlijk van het zitelement of de werktafel volledig op uw wensen af. De tafels kunnen van wieltjes worden voorzien zodat één persoon een tafel makkelijk kan verplaatsen. Vervolgens zet u de rem erop zodat de tafels stabiel staan. De werktafels kunnen ook aan de muur bevestigd worden.

Schooltafels en stoelen op maat kopen

Wilt u schooltafels en stoelen op maat laten maken of kopen? We maken dan een afspraak zodat we uw wensen kunnen bespreken. U kunt het contactformulier op de website invullen. Cees Geenen (de eigenaar) neemt dan zo snel mogelijk contact op. Heeft u vragen over onze schooltafels en stoelen? U kunt dan mailen naar info@livingwood.nl of bellen naar 06-441 457 51

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)

  Meer meubels