Schoolinrichting

Wilt u de inrichting van uw school veranderen? Schoolmeubel Op Maat helpt u daar graag bij. Wij maken namelijk schoolmeubels op maat. Dit betekent dat u niet meer hoeft te zoeken naar de perfecte schoolmeubelen voor de schoolinrichting. U vertelt ons wat u wilt en vervolgens maken wij deze meubels op maat voor u.

Hoe kunnen wij u helpen met de schoolinrichting?

Wij kunnen u op diverse manieren helpen met de inrichting van de school. Hoe de school is ingericht heeft veel invloed op de sfeer binnen een school. Een school moet leerlingen een goede werkplek bieden en er moet voldoende opbergruimte zijn. De meubels die wij kunnen maken zijn alle soorten kasten (zoals garderobekasten, kapstokkasten en boekenkasten), zitjes en werktafels. Ook leveren wij bijpassende stoelen of kussens. Zo kunnen wij uw leerplein volledig inrichten. Doordat wij de meubels op maat maken kunnen ze volledig op uw school worden afgestemd, zowel qua afmetingen als qua uiterlijk, kleur en functies. Heeft u bijvoorbeeld een schuin plafond? Wij kunnen een kast maken die precies past. Onder de werktafels kunnen wielen geplaatst worden zodat deze door één persoon verplaatst kunnen worden. Wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden tijdens een afspraak. Wij laten u dan ook voorbeelden zien van al gemaakte meubels. U geeft aan waar u naar op zoek bent voor de schoolinrichting en welke meubels en materialen u aanspreken. Op basis daarvan maken wij de meubels voor uw school.

Overleg over de inrichting van de school

Wilt u overleggen over de schoolinrichting? Dan kunt u een afspraak maken met Cees Geenen, de eigenaar van Schoolmeubel Op Maat. Als u het contactformulier op de website invult, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met u op. U mag ook bellen naar 06-441 457 51 of een mail sturen naar info@livingwood.nl voor meer informatie.

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)

  Meer meubels