Inrichting basisschool

Zoekt u nieuwe meubelen voor de inrichting van de basisschool? Schakelt u dan de hulp van Schoolmeubel Op Maat in. Alle meubels die wij aanbieden worden op maat gemaakt. U hoeft dus niet langer te zoeken naar de ideale meubelen voor uw school, maar u laat ze gewoon maken.

Wat zijn de mogelijkheden voor de basisschool inrichting?

De inrichting van de basisschool bepaalt mede de uitstraling van een school. Met de juiste meubels zorgt u voor een prettige en opgeruimde omgeving voor de kinderen. Schoolmeubel Op Maat levert diverse meubels voor basisscholen, waaronder garderobekasten, wandkasten, werktafels en stoelen. In de garderobekasten kunnen de kinderen hun jas ophangen en hun tas opbergen. De kasten bieden voldoende opbergruimte voor persoonlijke spullen. De stoelen zitten comfortabel, en zijn licht en stapelbaar. De werktafels maken we op elke gewenste hoogte en ze zijn ideaal om te knutselen, studeren of achter de pc te zitten. Als u interesse heeft in onze op maat gemaakte meubelen, dan maken we graag een afspraak. U geeft dan aan wat uw wensen voor de inrichting zijn. Aan welke kleuren denkt u, welke wanden en hoekjes wilt u aanpakken? Wij geven u graag advies en we laten voorbeelden zien van meubels die wij voor de inrichting van een basisschool hebben gemaakt.

Neem contact op voor hulp bij de inrichting van de basisschool

Wij maken altijd eerst een afspraak zodat we de inrichting van het klaslokaal van de basisschool kunnen bespreken. Als u geïnteresseerd bent, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij reageren zo snel mogelijk om de afspraak te plannen. Wilt u meer weten over de basisschool inrichting? U kunt dan telefonisch contact opnemen (06-441 457 51) of een mail sturen naar info@livingwood.nl.

  Naam school

  Plaatsnaam

  Contactpersoon

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar kunnen wij u mee helpen?*

  Foto/schets uploaden (8Mb Max. Types:jpg,png,gif,tiff,psd,pdf,eps,ai,raw,bmp)

  Meer meubels